Независимо дали искате да се възползвате максимално от всяка минута,

...
Независимо дали искате да се възползвате максимално от всяка минута,
Коментари Харесай

Най-добрите ски курорти в западната част на САЩ, според експерти

Независимо дали желаете да се възползвате оптимално от всяка минута, която имате на пистите, или просто се наслаждавате на по-фините неща в живота и удобството от това, че сте на 30 секунди пешком до седалковия въжен превоз, един ски-вход и ски-изход курорт може да си коства да се похарчите за идната си зимна почивка.

„ Курортите със ски на открито може да са по-скъпи, само че високата цена постоянно е оправдана от преимуществата, които оферират, в това число удобството, местоположението и цялостното преживяване. Плащате за неповторимия достъп до пистите и спомагателните улеснения и услуги, които идват с тези курорти, ” сподели Андрю Сатковяк, изпълнителен вицепрезидент на The Luxury Travel Agency, пред New York Post.

Нека бъдем същински, без значение какъв брой обичате да карате ски или сноуборд, никой не се радва на неловко дългите опашки, които идват с прекарването на времето в планината. Наемане на екипировка, закупуване на билети за лифта и даже трафика от ризница до ризница, който съвсем постоянно ще издъ...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР