Независимо дали багаж, ски, оборудване за гмуркане или оборудване за

...
Независимо дали багаж, ски, оборудване за гмуркане или оборудване за
Коментари Харесай

Аксесоари на Mercedes-Benz - повече пространство за приключения

Независимо дали багаж, ски, съоръжение за гмуркане или съоръжение за къмпинг - с помощта на двете нови покривни кутии на Mercedes-Benz, всичко може да бъде прибрано безвредно и комфортно.

Покривната кутия в черен емайл, която може да се отваря от двете страни, се предлага в два размера с потенциал от 430 или 590 литра и се инсталира елементарно с помощта на интегрираната система за закрепване. Тя е съобразена с дизайна на транспортното средство и се характеризира със своята аеродинамична форма с елегантни, спортни пропорции и ясни линии.

Новото спрямо предходните модели - хромирана 3D звезда на Mercedes-Benz начело и откъм гърба акцентира принадлежността към марката. Лентата на дръжката и висококачествените газови пружини също разрешават елементарно отваряне и затваряне на капака от двете страни. Благодарение на интегрираната система за закрепване, покривната кутия може елементарно и непосредствено да се инсталира и фиксира върху носача без потребление на адаптери. Системата с едно заключване с тройно заключване от двете страни разрешава безвредно предпазване.

Вътре в багажника има и три ленти за закрепване на товара. Материалът на покривната кутия е резистентен на ултравиолетови лъчи и резистентен на цветовете, също така е изключително устойчив и резистентен даже на строшаване от удар на камък.

Както при всички транспортни средства и аксесоари от Mercedes-Benz, сигурността е главен приоритет и за кутията на покрива. С нововъведенията са изпълнени както законовите условия за сигурност, по този начин и относително по-строгите стандарти на Mercedes-Benz.

Кутията за покрив се предлага в два размера: кутията за покрив M тежи 24 кг и има товарен размер от 430 литра, до момента в който кутията за покрив XL тежи 28 кг и има размер от 590 литра. И двата разновидността се оферират извънредно от представителствата на Mercedes-Benz.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР