Независимо, че по-голямата част от хората не вярват, че бизнесменът

...
Независимо, че по-голямата част от хората не вярват, че бизнесменът
Коментари Харесай

Ексклузивно в БЛИЦ! Ето какво пише в предсмъртното писмо на Данаил Божилов!

Независимо, че по-голямата част от хората не имат вяра, че предприемачът Данаил Божилов се е самоубил, а поясняват станалото като ликвидиране, БЛИЦ научи детайлности, осветляващи скандалния случай. Разследващи разкриха пред репортера ни, че предсмъртното писмо, намерено при втория оглед на натрупа, се е намирало в заден бездънен джоб на панталона на Божилов. В предсмъртното писмо е пишело: " Загубих огромна сума пари ". Бизнесменът не конкретизирал каква е сумата, само че съгласно нашите източници тя е била малко над 40 хиляди лв.. Божилов дължал тези пари на брат си.

Разследващи разкриха, обаче, че по-голямата част от тези пари е открита в дома на някогашния гребец. Така лека-полека мистерията към гибелта на Божилов стартира да се осветлява, макар, че огромното незнайно - къде е оръжието, остава.

Обясненията пред БЛИЦ са, че някой е минал, отмъкнал е револверът, с който се е прострелял Божилов и е избягал. Разследващите не престават да са безапелационни, че не става въпрос за ликвидиране и предприемачът самичък е натиснал спусъка в сърцето си.

Както първо БЛИЦ заяви преди дни в пловдивския парк " Лаута " 43-годишният мъж, някогашен състезател, бе открит мъртъв с един изстрел в региона на гърдите.

Кристина ИВАНОВА, БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР