Независимо, че досега не искаше да управлява с тях, може

...
Независимо, че досега не искаше да управлява с тях, може
Коментари Харесай

Татяна Дончева: Борисов има договорки с БСП и ДПС, нападението над Гешев е кьорфишек

" Независимо, че до момента не искаше да ръководи с тях, може да има смяна в желанията и да се изкара и избавител, тъй като би приел бюджета, само че може и да решат, че няма потребност и могат да отидат на нови избори в края на юли и каквото стане ", изясни Дончева пред БНР.

 

" Как ще прави промяна в правораздаването едно момче, приключило преди 2 години в Нов български университет? Как ще наподобява тази правна промяна? Как това момче ще бъде престиж и ще им каже каквото и да било? ", пита още Дончева.

 

" Или се разбираме, че в ръководството на страната би трябвало да влязат хора, които могат да свършат тази работа и имат експертизата, опит и знания или ще вървим на избори нон-стоп ", добави мнението си тя.

Нападението над основния прокурор Татяна Дончева назова " кьорфишек ". Според нея тази работа е супер съмнителна.

" Проблемът на нашата държавност е налице, само че той е в това, че дори на такива места има хора, които не сортират средства. Няма друга страна, в която основният прокурор се занимава с политическа активност ", разяснява тя.

Според нея става дума за инсценировка. По думите й Гешев има интерес от атентат, тъй като той става жертвата: Хората по света нямат никаква концепция ние какво вършим ".

 
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР