Независимият общински съветник Методи Лалов съобщи за пореден казус в

...
Независимият общински съветник Методи Лалов съобщи за пореден казус в
Коментари Харесай

Методи Лалов: Съдът, който издържаме е неефективен, безмислен и често нагъл

Независимият общински консултант Методи Лалов заяви за следващ проблем в правосъдната система.

Той насочи остри рецензии към това, че вместо да получи документи по електронен път за минути, това би трябвало да се случи през деловодството на Софийския градски съд.

" Не сте съобразили и че няма никаква правна и житейска логичност да поддържаме връзка по електронен път по въпроса, в това число да получа отговор от Вас на имейла си, само че да би трябвало да отида физически до деловодство на съда, с цел да получа заверения дубликат от поисканата от мен заповед. Допустимо, обикновено и в сходство с разбиранията за дейно административно ръководство е да ми изпратите процесния документ по електронен път. Обратното – обременяващо и изцяло безсмислено е да бъдат ангажирани както моите, по този начин и тези на правосъдната администрация време и старания да бъдат излъчени хартиени документи ", написа юристът до зам.-председателя на Софийския градски съд Руси Алексиев.

Това е съдът, който устояваме с налозите си - неефикасен, неправилен, а постоянно и безочлив. Няма да им се получи, обаче!, безапелационен е самостоятелният общински консултант.



Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР