Независимата КЕВР е независима само от народа си, зависима от

...
Независимата КЕВР е независима само от народа си, зависима от
Коментари Харесай

Цената на водата и 40 милиарда лева вбесиха Нинова: Това е геноцид! Не може да се живее повече така

Независимата КЕВР е самостоятелна единствено от народа си, подвластна от концесионера си. Това сподели водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова пред протестиращите пред постройката на енергийния регулатор против предстоящото повишаване на водата.








" Не може да се живее повече по този начин ", сподели Нинова.


Тя съобщи, че сега КЕВР взема решение да вдигне цената на водата от 3 до 30% и добави, че нарастването на цената на водата не е целесъобразно на фона на приходите на популацията.


По думите ѝ държавното управление организира политики на геноцид.






" 40 милиарда лева се крадат годишно, само че няма 2,5 млн. лева за онкоболни ", сподели Нинова и добави, че днешният митинг, за който персонално тя прикани преди дни , е и по отношение на концесията на " Софийска вода ".





Лидерът на Българска социалистическа партия изясни, че ръководещите не стопират да крадат пари и като образец уточни тол системата, за която към момента няма контракт.

" Благодаря, че имате мнение и храброст да го изразите. Предайте това на вашите съграждани, дано и те изискат смяната, която желаеме ние ", обърна се Нинова към протестиращите.

След нейното изявление се насочиха към постройката на Министерски съвет, където по думите ѝ се намира основният провинен за нарастването на цената на водата. Движението в региона е блокирано.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!

Източник: Фокус
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР