Незаконни обекти са установени след внезапна проверка на министъра на

...
Незаконни обекти са установени след внезапна проверка на министъра на
Коментари Харесай

Незаконни обекти в центъра на Слънчев бряг, откри внезапна проверка

Незаконни обекти са открити след неочаквана инспекция на министъра на туризма Николина Ангелкова и представители на туристическата администрация в " Слънчев бряг ".

Проверката била по крайбрежната и централната алея на курорта.

Министърът на туризма се закани, че ще сезира всички способени институции, с цел да бъдат отстранени противозаконните обекти по централната алея.

 Изряден плаж
Изряден плаж " Слънчев бряг-юг " регистрира Ангелкова

По Черноморието са наети и повече от нужните спасители

Тя акцентира, че инспекциите ще продължат през целия летен сезон - както планови, по този начин и неочаквани и по сигнали на консуматори.

Министър Ангелкова напомни, че се разискват текстове за изменение и допълнение в Закона за туризма, с които ще се регламентира статутът на националните курорти и ще бъдат посочени условията към тях. Така на процедура ще се осъществя държавната политика за развиване на националните курорти като туристическа дестинация.

 Ангелкова брани дюните от хавлиите и човешките тела
Ангелкова брани дюните от хавлиите и човешките тела

Всяка човешка интервенция оказва въздействие върху дюните

Предвижда се специфична разпоредба да показва реда за ръководство и организация на туристическата активност на територията на националните курорти. Това включва построяването, поддържането и благоустрояването на туристическа инфраструктура, зелени площи, визията и рекламата, обезпечаването на публичния ред, здравното обслужване, организацията на придвижването, паркирането, равнището на шума и др, сподели още министър Ангелкова.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР