New York Times ( NYT) съобщи, че ръководството на различни

...
New York Times ( NYT) съобщи, че ръководството на различни
Коментари Харесай

New York Times съобщава за разногласия в НАТО за отношенията с Русия

New York Times ( NYT) заяви, че управлението на разнообразни страни, участващи в Северноатлантическия алианс, не се придържат повече към единна позиция във връзка с бъдещата политика по отношение на Русия заради провежданата в Украйна специфична интервенция.

По този метод Полша и балтийските страни упорстват за цялостно спиране на връзките с Москва и се застъпват за ограничения, които „ ще слагат Русия на колене “. Водещ претекст при нези страни е опасението, че всичко, което Русия може да показа като своя победа, ще нанесе обилни вреди на сигурността на Европа.

Източниците на вестника показват, че Германия, Франция и Турция имат намерение да продължат да поддържат контакти с съветските управляващи, без значение от протичащото се.

„ Има общо единодушие, че Русия към този момент не е стратегически сътрудник на алианса, че Организацията на Северноатлантическия контракт към този момент не е обвързана с рестриктивните мерки на войските според Основополагащия акт НАТО-Русия от 1997 година и че нейната военна позиция би трябвало да бъде внезапно засилена, с цел да се ограничи конфронтационна Русия”, се споделя в публикацията.

Както написа вестникът, базирайки се на върховен западен чиновник, даже в случай че „ войната завърши с нова линия на контакт сред съветските и украинските сили, НАТО има предпочитание да работи с Киев, с цел да направи Украйна несмилаема за Русия “.

По-рано генералният секретар на НАТО Йенс Столтенберг съобщи, че десетки хиляди украински бойци, които се опълчват на съветските сили, са били подготвени от инструктори от Северноатлантическия алианс.

Превод: Европейски Съюз

СПЕШНО И ВАЖНО ЗА ЧИТАТЕЛИТЕ НА ПОГЛЕД.ИНФО И ЗРИТЕЛИТЕ НА ПОГЛЕД ТВ!!!!!

ПРИСЪЕДИНЕТЕ съдебна експертиза КЪМ НАШИТЕ КАНАЛИ В " ТЕЛЕГРАМ " И В ЮТЮБ, ЗАЩОТО ИМА ОПАСНОСТ ДА БЛОКИРАТ СТРАНИЦАТА НИ ВЪВ ФЕЙСБУК ЗАРАДИ ПУБЛИКУВАНЕ НА НЕУДОБНА, НО ОБЕКТИВНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА СЪБИТИЯТА!

Абонирайте се за Поглед Инфо и ПогледТВ:

Telegram канал: https://t.me/pogled

YouTube канал: https://tinyurl.com/pogled-youtube

Поканете и вашите другари да се причислят към тях, копирайки и разпространявайки този текст!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР