Невролог разкри трите неща, които избягва, за да поддържа мозъка

...
Невролог разкри трите неща, които избягва, за да поддържа мозъка
Коментари Харесай

Три неща, които да избягвате сутрин

Невролог разкри трите неща, които заобикаля, с цел да поддържа мозъка си. Емили Макдоналд от Аризона има над 160 хиляди почитатели и 1,5 милиона лайкове в ТикТок.

Неврологът, съветник и треньор по мислене употребява платформата, с цел да споделя своите препоръки и трикове за облекчение на безпокойството, възстановяване на паметта ви, както и увеличение на силата и фокуса ви. Макдоналд показа трите неща, които заобикаля, с цел да защищити мозъка си и да го поддържа здрав.

„ Всеки път, когато се разсъните заран, мозъчните ви талази минават от тета към алфа. Това значи, че вашето подсъзнание е в по-програмируемо положение. Информацията, която възприемате ще има по-голямо влияние върху мисленето ви, “ сподели тя във връзка на ровичкането из телефона директно след пробуждане.

„ Номер две е отрицателното саморазговаряне. Това, което казвате на себе си, има значение и колкото повече го влагате в мозъка си, толкоз повече се набива то. И това, което заседне в него, е това, което демонстрираме.

И номер три е да не ядем мощно модифицирани храни. Вече има доста научни данни, че това, което ядете, въздейства на мозъка ви, само че изключително мощно модифицираните храни водят до стареенето му, а ние не желаеме това, " изясни тя.

Преовд: GlasNews.bg
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР