Неврохирургът от турската болница Медикал Парк доц. ще проведе напълно

...
Неврохирургът от турската болница Медикал Парк доц. ще проведе напълно
Коментари Харесай

На 21 и 22 август 2020 в София посрещаме неврохирурга доц. д-р Токташ за безплатни консултации с български пациенти


Неврохирургът от турската болница Медикал Парк доцент ще организира изцяло БЕЗПЛАТНИ КОНСУЛТАЦИИ на български пациенти с мозъчни тумори и гръбначни болести на 21 и 22 август 2020 година в София. И този път неговото посещение е по покана на шефа на Медикъл Караджъ – Звезделина Лютфи и в границите на нашата самодейност да предоставим достъп до най-новите и съвременни нововъведения в медицината, лечения и способи на лекуване.

Всички пациенти с лумбална или цервикална дискова херния, тумори на гръбначния дирек или мозъкa, сколиоза, малформация на Киари и други болести на гръбначния дирек и гръбначния мозък, могат да се възползват и да проведат безвъзмездна консултация с неврохирурга за опциите за лекуване на своето заболяване. Това, което би трябвало да създадат пациентите, искащи да се възползват от безплатната консултация със експерта, е да се обадят на телефоните на здравния център +359 879 009 742 и +359 878 500 940, и да си запишат час за консултацията.

Както до момента, безплатните съвещания са ориентирани:

към пациенти с към този момент открити болести

към тези, нуждаещи се от второ мнение

към пациенти интересуващи се от лекуване в чужбина, в частност Турция

е измежду водещите експерти в Турция за лекуване на израстък в мозъка и интервенция на гръбначния дирек. Той е извънредно издирван неврохирург от пациенти от България и целия свят.

Кой е доцент доктор Токташ?

Специалистът по мозъчна и нервна хирургия приключва мединцинския факултет в Университет „ Улудаг “ . Специализира в региона на Неврохирургията в Медицинския факултет на Университет „ Мармара “ и продължава своето академично развиване в региона на Микроневрохирургията. Доц. доктор Токташ е учител в Университета „ Бахчешехир “ и изключително интензивно се концентрира в региона на гръбначната хирургия.

В работата си той употребява последните софтуерни благоприятни условия за лекуване на:

дискова херния

и други болести на гръбначния дирек и гръбначния мозък.

Работейки в Медикал Парк Гьозтепе, (където разполагат с Center of Excellence за ), той развива и уточни новаторския си метод за лекуване и диагностика на тумори благодарение на най-съвременната здравна инсталация в международен мащаб.

Желаещите да се възползват от опцията за безвъзмездна консултация с доцент доктор Токташ в София на 21 и 22 август 2020 година би трябвало да си запишат час авансово на:

телефоните на „ Медикъл Караджъ “: +359 879 009 742 и +359 878 500 940

да заявят стремежи от тях час онлайн на.

На място пациентите ще би трябвало да дават медицинските документи и образни проучвания, които са им направени досега.

Имайте поради, че по време на консултациите прегледи няма да бъдат осъществявани. Безплатните съвещания се организират на база медицинските документи, с които разполагат пациентите все още.

 

*публикация

 

 

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР