Неволите за Арда продължават с пълна сила. Мач Телеграф твърди,

...
Неволите за Арда продължават с пълна сила. Мач Телеграф твърди,
Коментари Харесай

Арда остана без автобус и важна машина за терена?

Неволите за Арда не престават с цялостна мощ. " Мач Телеграф " твърди, че " сините " от Кърджали ще би трябвало да се придвижват с рейс чартърен за гостуванията, които им остават до края на сезона. Клубното возило, което бе закупено за промоция в елита, е било взето от един от някогашните управници на отбора. Причината е, че се е водело благосъстоятелност на неговата компания.

Това важи и за скъпата машина, която бе закупена от Австрия, с цел да се поддържа теренът на стадиона в Кърджали. Смята се, че тя няма аналог в България. В новите условия не е ясно дали от Арда ще съумеят да запазят качеството на игрището си, което е едно от най-хубавите освен в Първа лига.
 Стамен Белчев: Арда и Славия няма с какво да се изненадат
Стамен Белчев: Арда и Славия няма с какво да се изненадат

Има две въпросителни

Както е известно, отборът бе ударен от сериозен прелом през есента. Първо клубът бе изоставен от благодетелите си, които спомогнаха той да завоюва първата в историята му промоция във Втора лига, а по-късно мина и през треньорски неразбории. Първо Димитър Димитров напусна след 1 подготовка, а преди този момент си потегли Николай Киров. После отборът бе стихотворец от Георги Чиликов, само че и той не се задържа дълго. Бившият национал бе сменен от Славко Матич. Сърбинът пък се трансформира в личност нон грата и по този начин се стигна до завръщането в тима на Стамен Белчев.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР