неволевиКадрите от събитието показват как през цялото време краката на

...
неволевиКадрите от събитието показват как през цялото време краката на
Коментари Харесай

Путин със симптоми на Паркинсон, болен ли е от коварната болест?

неволеви

Кадрите от събитието демонстрират по какъв начин от самото начало краката на съветския водач се тресат в конвулсии, до момента в който той приказва пред камерите за " особеното значение " на срещата, написа изданието.

 

Освен това по време на диалозите се вижда по какъв начин стиска дясната си ръка с лявата  - месеци откакто беше сниман да куцука по аления килим с дясната си ръка, увиснала отпусната в профил.

 

Това удостоверява теориите, че Путин в действителност има ранен етап на заболяването на Паркинсон и рак на панкреаса, написа TheSun.

 

По време на неловката среща в понеделник Путин и Токаев разменят документи с малко здрависване и зрителен контакт - само че единствено за част от секундата.

Руският президент в бил очевидно подценен от Токаев, защото водачът на Казахстан сподели кристално ясно неодобрението си за съветското навлизане в Украйна.

На церемонията по подписването, Токаев сяда пред домакина, демонстрирайки, че не желае да се ангажира с съветския водач.

След като разменят своите подписи под документа, отбелязващ 30 години дипломатически връзки, Токаев подвига за малко съглашението с Путин и по-късно бързо го предава на собствен помощник.

Изглеждайки отекъл и изтощен обаче, Путин задържал копието от съглашението си още няколко минути, до момента в който театралничи пред камерите.

Токаев не пропуща да спомене, че има „ всички аргументи да бъде удовлетворен “ от връзките сред Русия и Казахстан, само че предизвестява Путин: „ Трябва да гледате напред и с тази цел съм пристигнал тук “.

„ Не би трябвало да разрешаваме пътищата на братския съветски и украински народ да се разделят за десетки или стотици години с взаимни неизлекувани недоволства “, сподели Токаев пред Путин предходната седмица на конференция по сигурността в Армения.

Токаев изиска " взаимно групово търсене на формула за мир " в Украйна.

Здравето на съветския водач от дълго време е източник на спекулации - западното разузнаване допуска, че той има съществени здравословни проблеми.

Наскоро той беше сниман с хипотетични следи от интравенозно лекуване на гърба на ръката си - на фона на клюки, че страда от рак и осакатяваща болежка.

Представители на Кремъл постоянно са отричали да има нещо неправилно с техния водач.

Болестта на Паркинсон може да аргументи дистония, която е мускулно извъртане, конвулсия или крампа. Хората със болестта могат да страдат от  придвижвания, конвулсии или извъртане и извиване в ръцете, краката и стъпалата.

Путин от дълго време се гордее с имиджа си на " мощен мъж ", само че трагичната му смяна през последните няколко години провокира спекулации, че той може да страда от тежко физическо заболяване.

От неговите обществени изяви по време на войната в Украйна също по този начин се вижда по какъв начин се задъхва, препъва се в думите си или наподобява отпаднал.

Припомняме, че още през септември, по време на парада на Червения площад в Москва, Путин изглеждаше очевидно изнемощял и в недобро физическо положение.

 

 

 
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР