Невинен до доказване на противното (1990 г.) със сигурност не

...
Невинен до доказване на противното (1990 г.) със сигурност не
Коментари Харесай

Джейк Джиленхол - невинен до доказване на провитново в Presumed Innocent

" Невинен до доказване на противното " (1990 г.) сигурно не е филмът, с който ще запомним Харисън Форд, само че пък е един от тези, които изпъкват в биографията му.
 Road House с Конър Макгрегър и Джейк Джиленхол - върхът по гледаемост, който сложи в Amazon Prime Video
Филмът с Конър Макгрегър и Джейк Джиленхол, който превъртя Amazon Prime

Рекордът е налице

Тогава видяхме Форд в ролята на Ръсти Сабич, прокурор, който стартира работа по дело за ликвидиране, само че в хода на следствието се оказва, че самият той е забъркан в случилото се.

Сега, 34 години по-късно, още веднъж ще ни бъде припомнена историята, само че по друг метод. В основната роля ще забележим Джейк Джиленхол и първият тийзър, който Apple TV+ пуснаха за лимитирания сериал, ни подсказва, че ни чака нов първокласен сериал от стрийминг платформата.
 Снимка 663459

Тийзърът на Presumed Innocent загатва, че Ръсти е намерил любовта в лицето на жена, с която се усеща ужасно. С времето обаче той стартира да изпитва потребност от нещо друго, което води до невярност от негова страна.
 Снимка 663458

А за похлупак на всичко е упрекнат в ликвидиране. Големият въпрос в престъпния трилър е отговорен ли е в действителност той... Освен присъединяване на Джейк Джиленхол, различен отзив за това, че ни чака първокласен сериал, е фактът, че Дейвид Кели е измежду основните отговорници за сюжета.

Споменаваме неговото име, тъй като точно той е забъркан в други качествени и обичани сериали - " Големите дребни неистини " (2017 г.), " Адвокатите от Бостън " (2004-2008г.) и " Али Макбийл " (1997-2002 г.).

Presumed Innocent е в Apple TV+ от 12 юни
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР