Невинаги привличате себеподобни или сродни души. Понякога се оказва, че

...
Невинаги привличате себеподобни или сродни души. Понякога се оказва, че
Коментари Харесай

Хората са два типа: лечители и нуждаещи се от лечение

Невинаги притегляте себеподобни или сродни души. Понякога се оказва, че носим доста по-голяма отговорност и сме натоварени с по-важно задача.

Психолозите споделят, че привличаме тези, които обезверено се нуждаят от нас.

Ако сте човек, кадърен а емпатия, вникващ в непознатите болки, умеещ да лекува непознатите рани, то вие притегляте към себе си уязвимите, ранените души, които имат потребност да бъдат излекувани.

Хората емпати са хора интроверти и фини души. Те би трябвало да са в естетика със себе си, с цел да могат да дадат естетика и на другите. Способни са да се самоанализират. А такива хора имат самообладание и успокоение и надлежно вдъхват успокоение у другите. Търпението и спокойствието липсват на множеството хора, по тази причина неумишлено го търсят у другите.

Някои психолози считат, че хората се разделят на два вида: лечители и нуждаещи се от лекуване.

Първият вид са вдъхващите успокоение, носещите светлина и вяра. Те са постоянно подготвени да видят положителната страна на нещата, да подадат ръка на човек в потребност, да окуражат и да вдъхнат религия.

Вторият вид са нуждаещите се от светлина и вяра. Те нормално търсят компанията на светли персони. Прикрепват се към човек, който е бодър по темперамент, обича да се майтапи и вдъхва успокоение.

А вие от кой вид сте?

Цветелина Велчева

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР