Невиждано досега благотворително събитие във Враца подготвят прочутите „Братя Готвачи“

...
Невиждано досега благотворително събитие във Враца подготвят прочутите „Братя Готвачи“
Коментари Харесай

„Братя Готвачи“ и Мартин Харизанов подготвят невиждано досега събитие в подкрепа на децата и майките на Враца

Невиждано до момента благотворително събитие във Враца приготвят фамозните „ Братя Готвачи “ дружно с предприемачът Мартин Харизанов и другари.
На 12 ноември в известното заведение Omerta Bar&Dinner ще се организира Вечеря с идея: „ С задача за бъдещето! За ДЕЦАТА и МАЙКИТЕ на Враца! “. Събитието има за цел да събере средства за подкрепяне на отделението по Акушерство и гинекология в МБАЛ „ Христо Ботев “ във Враца. АГО-то има потребност от ремонт, какъвто не е юридически от 30 години. Мястото, където новородените поемат първата си глътка въздух, заслужава да има по-приветлив тип, а майките, дали нов живот – повече улеснение. Със събраните средства се планува да бъдат закупени и профилирани кревати за родилките.
В подмяна на куверт, чиято цялостна сума ще отиде за идеята, гостите на събитието ще се насладят на изкусни ястия в 5-степенно меню, приготвени и презентирани персонално от професионалните готвачи Руслан Гърдев и Йонко Дяков. Изтънчената храна върви в композиция с изтънчено вино, за което ще се погрижи един от сътрудниците на събитието бутикова винарска маза "Шато Бургозоне ". Предвидена е и развлекателна стратегия, като сред всяко от галещите небцето изкушения ще се редуват осъществявания на музиканти и актьори.
Организаторите прецизират, че местата са лимитирани и ще се позволяват единствено хора със зелен документ.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР