Невиждана и нечувана драма продължава да се разиграва между София

...
Невиждана и нечувана драма продължава да се разиграва между София
Коментари Харесай

София Вергара спечели битката с бившия си годеник за замразените им ембриони - slava.bg

Невиждана и нечувана драма продължава да се разиграва сред София Вергара и някогашния ѝ избраник Ник Льоб. Причината са замразените ембриони на двойката. Преди дни на Льоб му бе отказана опцията да апелира решението на съда, което му не разрешава да употребява замразените ембриони на София Вергара без нейно разрешение, написа People. Битката за замразените ембриони се води към този момент няколко години.
София Вергара - модел и актриса, имаше връзка с Ник Льоб от 2010 година Двамата оповестиха годежа си през 2012 година, а през 2013 замразиха оплодените яйцеклетки на София. Те обаче се разделиха през 2014 година и от този момент не могат да реализират единодушие какво да вършат с тях. През 2017 година Вергара искаше да забрани на някогашния си избраник да употребява ембрионите без нейно категорично документално единодушие. Така стартира правосъдната борба, която продължава повече от три години.
Ник Льоб няма деца. София Вергара има един наследник от първия си брак за Джо Гонсалес - Маноло Гонзалес-Рипол Вергара, който скоро ще навърши 30 години. София става майка едвам на 19 години. След като завършва връзката си с Льоб, актрисата, позната с ролята си в "Модерно семейство " се омъжи за артиста Джо Манганиело през 2015 година и към момента са щастливо семейство. Двамата нямат общи деца. Но въпросът какво ще се случи със замразените оплодени яйцеклетки на София Вергара към момента не е решен.
По-рано този месец съдът в Калифорния отсъди, че Ник Льоб няма правo да употребява ембрионите и да ги вгради в сурогатна майка, като се базира на документ, който и двамата са подписали и съгласно който оплодените яйцеклетки могат да се употребяват само с експлицитното единодушие и на двамата родители.
Льоб пък съобщи, че е подписал документа под напън, само че с тогавашната му избраница са имали джука спогодба, че даже да се разделят, той ще може да ги употребява. Той опита да апелира решението, само че настояването му беше отхвърлено.
В отговор на решението на съда, Ник Льоб направи ужасяващ коментар, казвайки:
"Очевидно е, че съдията е бил повлиян от холивудската ѝ популярност. Тъжно е, че София, отдадена католичка, целеустремено ще сътвори бебета, единствено с цел да ги убие. "
Адвокатът на Льоб съобщи, че ще отнесат въпроса до Върховния съд в Луизиана.

...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР