Невиждан порой превърна София в блато. Силният дъжд, придружен с

...
Невиждан порой превърна София в блато. Силният дъжд, придружен с
Коментари Харесай

Невиждан порой превърна София в блато

Невиждан проливен дъжд трансформира София в тресавище. Силният дъжд, съпроводен с хиляди мълнии, който стартира да вали малко преди 18 часа, за нула трансформира столични булеварди и улици в пълноводни реки, а парковете и градинките безусловно се трансфораха в езера.

Читател на Lupa.bg изпрати фотоси от наводнения бул. " Вардар " в кв. " Красна поляна ", на които се вижда, че водата доближава до вратите, а някъде и до прозорците на колите.



Градушката, която се изсипа над столицата бе с размер на лешник. Видимостта е мощно понижена. Шофьори отбиваха колите или се крият под навеси, в случай че имат такава опция.



Както доскоро Lupa.bg заяви, от гръмотевица в центъра на София към 18,15 часа са умряли трима души, а четвърти е превозен в тежко положение в " Пирогов ".



Четири спешни екипа на Столична община са на терен и реагират на сигнали във връзка със мощния дъжд в София.

До момента са реагирали на към 10 сигнала за паднали клони и дървета.



Сигнали за паднали клони има от кв. „ Хаджи Димитър “, „ Красна поляна “, на бул. “Иван Гешов “, както и завирявания. Градският превоз се движи по маршрутите си, като се изключи трамвайните линии от номер 10 заради завиряване на ул. “Антим I “.













Снимки: Теодор Насков
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР