Невиждан екшън е имало тази вечер в център на Враца,

...
Невиждан екшън е имало тази вечер в център на Враца,
Коментари Харесай

Извънредно! Екшън в центъра на Враца, ченгета преследват Ангел Гелето /снимки/

Невиждан екшън е имало довечера в център на Враца, научи извънредно организация BulNews.
Две патрулки са преследвали лекият автомобил „ Мерцедес “ на Ангел Петров, прочут като Ангел Гелето. Служителите на реда забелязали 40-годишният мъж от Ямбол зад кормилото на колата, макар че скоро шофьорската му брошура е била отнета поради позитивна проба за опиати.
След гонене Ангел Гелето свил в уличка до учебно заведение „ Христо Ботев “ и опитал да се скрие в оръжейния магазин, само че бил толкоз пийнал, че не улучил вратата. Благодарение на това служителите на реда бързо го заловили.
Мъжът се държал надменно и изрично отказвал да извършва полицейските разпоредби. Заради агресивното му държание и отвод да даде проба на дрегера за използването на опиати и алкохол, той бил арестуван и откаран в ареста на районното ръководство. На управляваният от него в този миг „ Мерцедес “ са свалени регистрационните табели.
Ангел Гелето е прочут крими воин във Враца. Преди време е бил шеф на казино „ Адмирал “ в ж.к „ Дъбника “ в регионалния център, само че бил изпъден поради злоупотреби. Любимият му номер е да реже поставените му скоби на „ Паркинги и гаражи “ освен във Враца, само че и в други градове. Хвали се, че има толкоз добър юрист, че може да смъкна всяко обвиняване против него.
В града се разяснява, че сега приходите му са от разпространение на опиати и превозване на мигранти, само че това не е документирано. Шофираният от него по време на днешния екшън лек автомобил „ Мерцедес “ е взет на погашение.
Повече информация за случая се чака да има в утрешния бюлетин на полицията във Враца

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР