Невероятният успех на Григор Димитров на турнира на шампионите в

...
Невероятният успех на Григор Димитров на турнира на шампионите в
Коментари Харесай

След победата на Гришо: Волгин, историята и красотата на Гофен

Невероятният триумф на Григор Димитров на шампионата на първенците в Лондон провокира лавина от всеобща наслада в обществените мрежи. Появиха се и много остроумни мнения.

А в славата на Гришо по необикновен метод съумяха да се отъркат и малко предстоящи персонажи - радиоводещият русофил Петър Волгин и новата Мис България.

Преди дни журналистът шокира с изказване по адрес на хасковския тенис талант. Тогава той съобщи, че е " извънредно досадно непрекъснато да ни занимават с Григор Димитров. Няма безусловно никакво значение дали въпросният Гришо е спечелил, изгубил или приключил реми. "

След като Гришо подвигна най-ценния трофей в кариерата си, пристигна време и за вълна от шегички с радоводещия.

Рекламният експерт Любомир Аламанов написа:

" Гришо - първенец! Браво!:)

Тръгнаха смешки:

Дейвид Бекъм гледа Гришо, а Волгин никой не желае да го гледа...

или

Гришо ще остане в историята като първият българин, изкачил се на трето място в ранглистата на мъжкия тенис. А Волгин ще остане в историята… Хахах, майтапя се. Няма да остане в историята

Ама стига с този човекомразец. Да се порадваме на прелестната игра на Гришо. Дошла след доста старания. С бачкане и тренировки, човек може да стане най-хубавия в света!

Браво, Гришо!:) #мачкайГришо "

Новата Мис България Тамара Георгиева пък напряко взриви пристрастеностите в родния фейсбук. Коментарите за достолепията ѝ са меко казано неласкави, а нашенски зевзеци даже съумяха да свържат подигравките с успеха на Гришо на финала в Лондон над Давид Гофен. Може би най-полулярният статус в последните часове гласи:

" За Гофен най-малко остана утехата, че е по-красив от новата мис България. "

Дали тази " неприязън " има съображение всеки може да реши самичък.

 Мис България



Давид Гофен
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР