Невероятната история на малкия Фончо си има и своето продължение.

...
Невероятната история на малкия Фончо си има и своето продължение.
Коментари Харесай

Ето какво се случи с 10 г. отроче на циганския барон Фончо, което шофира БМВ и позира с пистолет в ръка ВИДЕО

Невероятната история на дребния Фончо си има и своето продължение. След материал на Трафикнюз, полицията в Пазарджик е почнала светкавична инспекция.

10-годишното дете бе „ уловено” от камерата на роднините му да кара мощно БМВ. Освен това хлапето театралничи с револвер в ръка.

На 22 декември в профила на дядото на дребния Фончо - Асен е качен клип, н който се вижда че младежът, който предходната година е навършил 10 години, решително върти кормилото на мощно BMW.

Баща му, въпреки че живее на Острова, също е обожател на немската марка. От записа се чува по какъв начин майката на Фончо го хвали, радва се, че синът й е "тарикат, изяснява, че е Шофьор №1. "Това е Фончо 2, той ни вози. Тарикатчето на мама, шофиор №1 " радва се дамата.



Снимки от фамилните "албуми " демонстрират също по какъв начин дребния Фончо се радва на нов газов револвер, а татко му си прави селфита с пачки паунди.

Ден след новината, дядото на Фончо – Асен, се е сдобил с акт по Закона за придвижване по пътищата.

„ В резултат на подхванатите дейности е открито, че притежателят на леката кола е 50-годишен мъж от Пещера. За това, че той е дал за ръководство лекия си автомобил „ БМВ” на 10-годишния си внук му е формиран акт за нарушаване на Закона за придвижване по пътищата”, оповестяват от ОД Министерство на вътрешните работи Пазарджик.

Преписка е формирана и против бащата на Фончо. Мъжът е закупил газов револвер и го е записал по съответния ред. Оръжието обаче е предоставено на 10-годишното дете.

Тъй като родителите на малолетния са отвън страната на неговия дядо са формирани протоколи за предизвестие по реда на Закона за Министерство на вътрешните работи. Преписката по случая ще бъде изпратена на способените органи от отдел „ Закрила на детето” към Дирекция „ Социално подпомагане”, оповестиха още от полицията.

Веднага след материала на изданието цялото фамилията на Фончо отстраниха всички фотоси, видеа и постове от обществените мрежи. Днес са изтрити и самите профили на клана във Facebook.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР