Невероятна емоция в съботния ден. Толкова щастливи лица в Перник

...
Невероятна емоция в съботния ден. Толкова щастливи лица в Перник
Коментари Харесай

Кметът на Перник: Видяхте как една кауза може да ни обедини като общество

Невероятна страст в съботния ден. Толкова щастливи лица в Перник не бях виждал доста от дълго време. Хората се прегръщаха и честваха след толкоз тягостни и мъчителни дни.

Това сподели пред Euronews Bulgaria кметът на Перник Станислав Владимиров.

Видяхте по какъв начин една идея може да ни сплоти като общество. Перничани демонстрираха на цяла България по какъв начин могат да бъдат задружни и солидарни.

 
Няма по какъв начин да не кажем голямо благодаря на Милко и неговия клуб, на Веско, на Деян – хората, които го откриха. На хилядите доброволци, които пристигнаха в нашия град.
Обществото е разграничено. Чух доста мнения – или това е медицински феномен, или в действителност е приемал храна и вода под някаква форма. Тук към този момент е работата на прокуратурата и службите, които ще си създадат своето следствие.

Върху бащата на Александър се стовари и сила, която не трябваше, само че огромна част от хората бяха до него. Вчера се чух с него – към този момент е надалеч по-спокоен, надалеч по-щастлив.

Добре е на такива деца със специфични потребности да се поставят проследяващи устройства, които да не ги нервират, само че да ни улесняват нас в обстановки като тази.

Вижте цялото изявление във видеото.

 
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР