Невероятна драма съпътства първото полувреме на срещата между Ливърпул и

...
Невероятна драма съпътства първото полувреме на срещата между Ливърпул и
Коментари Харесай

НА ЖИВО С КАРТИНА: Невероятна драма на Ливърпул - Уест Бромич

Невероятна драма съпътства първото полувреме на срещата сред Ливърпул и Уест Бромич на " Анфийлд " от 4-ия кръг на ФА Къп.

Гледайте онлайн ТУК

Мърсисайдци излязоха напред в резултата в 5-ата минута, когато Фирмино се разписа, прехвърляйки елегантно Фостър. Радостта на домакините обаче търпя прекомерно малко, тъй като с два гола сред 7-ата и 11-ата минута Джей Родригес донесе цялостен поврат за гостите. Нещо повече - в 20-ата минута Уест Бромич стигна до трети гол посредством Доусън. Попадението обаче бе анулирано поради засада след консултация със системата за видеоповторение.

Само 4 минути по-късно се наложи още веднъж да се употребява системата за видеоповторение след обстановка в наказателното поле на Фостър. Главният рефер Поусън се съветва с Андре Маринър, който отговаряше за системата в този мач. Наложи се арбитърът самичък да гледа обстановката, като в последна сметка реши да отсъди дузпа за нарушаване на Джейк Ливърмор против Салах. Зад топката застана Фирмино, който обаче я прати в напречната греда и резултатът остана неизменен - 1:2.

В самия завършек на първата част Уест Бромич стигна до трети гол, откакто Матип не съумя да почисти центриране на Криховяк и прати топката в личната си врата. Куриозното е, че попадението беше зачетено, откакто за трети път в приложимост влезе VAR (системата за видеоповторение). Съдията Поусън искаше да се увери, че няма засада при пас към състезател на гостите преди топката да влети в мрежата. Такава нямаше и двата отбора се отдръпнаха при резултат 1:3. 

Вижте всички обстановки:
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР