Неверните публикации, че Евгени Генчев е разделен с победителката в

...
Неверните публикации, че Евгени Генчев е разделен с победителката в
Коментари Харесай

Валерия опроверга слуховете, че с Евгени за разделени

Неверните изявления, че Евгени Генчев е разграничен с победителката в " Ергенът " Валерия бяха опровергани от самата нея.

Защитничката на животните се появи в Летния спектакъл във Варна, където свири на втория си независим концерт Генчев. Както и в родния му Пловдив, тя се снима с фенове и бе съпроводена от друга от момите-Джия. Брюнетката даже стискаше букет от рози, а на сцената Генчев бе още веднъж с Виктория Георгиева. 

Явно изявленията, че двамата с Валерия са се разделили са били реклама за концерта, пък и за предаването, което набира участнички в третия сезон. Предстои то да се снима през есента, а до тогава, пък и няколко месеца по-късно Евгени и Валерия ще го играят влюбени, тъй като това изисква контракта.

На всички естествени фенове е ясно, че обич в предаване по сюжет няма по какъв начин да пламне, само че двамата добре се възползват от славата, което шоуто им донесе, с цел да популяризират идеите си, написа " Хотнюз ".

Генчев към този момент може да се похвали с втори независим концерт, за който имаше билети и по 140 лв.. Валерия пък снима стремително и печели от ден на ден почитатели, подготвени да пазят животните непременно.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР