Невена разкрива, че Симо е извършил сериозни злоупотреби с пари

...
Невена разкрива, че Симо е извършил сериозни злоупотреби с пари
Коментари Харесай

Майките свалят картите в следващия епизод на „Господин Х и морето”

Невена разкрива, че Симо е направил съществени злоупотреби с пари взимани от учебното заведение. Учителката е подготвена да занесе отчет на Масларов, само че нещо ще я спре. Какво ще направи Хамелеона и по какъв начин ще се избави този път, ще стане ясно довечера от 20:00 ч. в следващия епизод на.
 

 NOVA
Масларов взема решение, че учебното заведение би трябвало да взе участие в конкурс задача-есе на тематика „ Най-добрият човек, който познавам “ , надявайки се, че това ще бъде той и че ще му помогне във „ войната “ му с руснаците. За страдание на шефа, обаче, се оказва, че любим на децата е господин Христов . Дали това няма да е причина за спор сред двамата и няма ли и шефът да мине на страната на Невена и проблемите за Симо да станат по-големи?
 NOVA
Междувременно спорът при майките ескалира и играта загрубява. Трите няма да спрат с мръсните игри между тях, като даже ще намесят мъжете си.-->

 NOVA
На плажа Ася, Вики и Катя за пръв ще смъкват картите и ще си кажат нещата в очите. Докато спорят, те няма да видят, че течението замъква във вътрешността водното колело с Мая, Роберто и Димитър. Децата ще бъдат избавени, само че с цената на риск, който за следващ път ще обърне настроението на майките.
 
Коя ще е новата цел, феновете ще видят тази вечер в 20.00 ч. по NOVA .
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР