Неуспешен опит за покушение бе извършен срещу бившия сръбски национал

...
Неуспешен опит за покушение бе извършен срещу бившия сръбски национал
Коментари Харесай

Простреляха бившия сръбски национал Дарко Ковачевич

Неуспешен опит за нападение бе осъществен против някогашния сръбски национал Дарко Ковачевич. Той е бил нападнат от незнаен мъж пред дома си в атинското предградие Глифада, като е бил прострелян в крайници, заяви dsport.bg.

Според гръцките медии офанзивата е била деликатно планувана, защото Ковачевич е бил атакуван тъкмо сега, в който паркира колата си. Според полицията, офанзивата е целяла убийството на някогашния сръбски национал, а претекстовете не са свързани с футбола. Най-вероятно става дума за дело на незаконна организация. Нападателите са били двама, като единият е чакал в близко паркиран автомобил. Същата кола е открита запалена на 700 метра от мястото на случая.

Самият Ковачевич изясни пред гръцките медии, че се е избавил само с помощта на бързата си реакция.
" Видях човек, който излезе от кола с револвер в ръка и потегли към мен. Когато стреля, инстинктивно се хвърлих надясно. След това видях по какъв начин той побягна, качи се в автомобила и изчезна ", сподели някогашният нападател.

В кариерата си Дарко Ковачевич е играл за отборите на Цървена звезда, Реал Сосиедад, Ювентус, Лацио и Олимпиакос. За националния тим на родината си пък има 10 гола в 59 мача. Доскоро той бе вицепрезидент на Сръбския футболен съюз. /dnews.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР