Неусетно дойде и септември и времето на безгрижните летни партита

...
Неусетно дойде и септември и времето на безгрижните летни партита
Коментари Харесай

Да не тъжим за плажа, планината ни очаква! Ето с кои БГ звезди можем да се разминем там

Неусетно пристигна и септември и времето на безгрижните летни празненства с усет на морска вода отмина. Останаха късите дни, студените утрини и чувството за есен.

Но есента постоянно може да сервира приятни страсти и доказателството най-често е в планината. Именно в този момент тя е най-гостоприемна, а страната ни има толкоз доста местенца, на които можем да се разходим. А до момента в който се разхождаме по някоя от пътеките, можем да забележим и някой прочут българин. Ето кои от тях са измежду най-големите фенове на планината!

Виж още: Откачени, странни или просто разнообразни? Хобитата на едни от най-големите холивудски звезди 

Преслава

Няма по какъв начин да не стартираме с нея. Певицата обожава планината, пътеките, върховете, природата. Дори и щерка ѝ още като не можеше да върви добре сама, Преслава я водеше на преходи. Преслава има неедин обуздан връх, а точно планината беше мястото, на което избяга от огромното затваряне на всичко през 2020 година

Ваня Червенкова

Бизнесдамата е също измежду феновете на високите върхове и даже неотдавна покори високият 5642 м Елбрус в Русия. Въпреки това тя е почитател и на близката Витоша, като неотдавна се изкачи и на Камен дел.

Виж още: Без филтри, инфлуенсъри и реклами – по какъв начин изглеждаше Instagram в началото 

Семейство Петканови

Даниел и Александра Петканови са поданици на света, само че и... горски жители! Или най-малко това написа моделката под фотографията нагоре. А най-симпатичното в цялата история е, че учат и сина си на обич към планината.

Мегз

Бившата дизайнерка от дълго време не е единствено това градско момиче, което познавахме. След като пое по пътя на своята духовна трансформация, Мегз стана почитател на природата, планината, слънцето и чистия въздух. Именно планината и въздуха там са двете неща, които най-вече ѝ липсват в Дубай, където към този момент живее.

Виж още: Тренирай като олимпийка! Тайните на Ивет Лалова за съвършено тяло

Гала и Стефан

Популярната двойка нееднократно е признавала, че е по-голям почитател на планината, в сравнение с морето. Двамата го потвърдиха и с последната си лятна отмора, приключила в Пирин.

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР