Неуредени финансови отношения е една от версиите за смъртта на

...
Неуредени финансови отношения е една от версиите за смъртта на
Коментари Харесай

Зловещи подробности! Ето защо убили фаталната рейнджърка

Неуредени финансови връзки е една от версиите за гибелта на рейнджърката от Карлово. Това съобщи на ексклузивен брифинг Окръжният прокурор на Пловдив Румен Попов. Той даде детайлности към тежкия престъпен случай, при който бе открито тялото на рейнджърката Десислава Стоянова. На брифинга участва и шефът на пловдивската полиция старши комисар Атанас Илков, както и наблюдаващият прокурор Петър Петров.

Тялото на карловската рейнджърка Десислава Стоянова беше намерено нощес в пристройка в парцел на някогашния боен от Сопот Светослав Каменов. Той беше задържан като обвинен за убийството. На брифинга се разбра, че тялото на убитата рейнджърка е било натикано в долап. Именно в тази страшна поза служителите на реда се натъкнали на останките на Десислава.

Според проверяващите Стоянова и Каменов не били любовници, каквато информация се появи по-рано в хода на следствието. Тя му дала колата си за корекция, а той я дал за скрап. Когато Десислава му поискала сметка, станал съдбовният скандал. До момента арестуваният е направил частични признания, работи се по всички версии и не се изключва неуредени финансови връзки или полово посягане. Мъжът е престъпно проявен.

Очаквайте детайлности

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР