Неуморните учени все по-често ни изненадват с техните открития. Антрополози

...
Неуморните учени все по-често ни изненадват с техните открития. Антрополози
Коментари Харесай

В джунглите на Африка учени са открили масов гроб на извънземни

Неуморните учени все по-често ни изненадват с техните открития. Антрополози решили да проучат джунглата на Руанда в Централна Африка и били изумени от своите находки. те се натъкнали на необичайно заравяне, същинско гробище на антропоморфни същества, които единствено леко припомнят на хора.

Първоначално учените мислели, че е гробище на антично населено място. След разкопките на гробницата обаче разкрилото се представление ги предиздвикало да провенят мнението си. Повече от двеста огромни, към два метра високи тела, които приличали на извънземни от научно-фантастичен филм. Съществата нямали уста, очи и нос, което приказва, че те са общували по телепатичен път. Ръководителят на групата Уго Чайлдс нарекъл гробището " всеобщ гроб ".

Учените допускат, че телата са минимум на 500 години, само че са добре непокътнати - без никакви признаци на разложение.

Кои са те и от кое място остава мистерия

Възможно е на това място да е имало галактически десант. И е явно, че някои пришълци са отлетели, защото наоколо няма транспортен съд или негови остатъци. Учените оферират, че инопланетяните са пристигнали на земята посредством НЛО. Но на планетата ни са се изправили против гибелен вирус. Очевидно чужденците не са имали имунитет към земните заболявания. " Въпреки това, може би някои са оживели и са напуснали земята, защото наоколо до гробницата към момента не сме разкрили галактически транспортен съд или най-малко остатъци от него. Нашите разкопки ще продължат. А какви изненади ни чакат - не е известно ".

Учените чакат още изненади при изследването на региона на грандизната находка.

Източник: factor-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР