Неудобно ми е от това, което се случи. Първото обаждане

...
Неудобно ми е от това, което се случи. Първото обаждане
Коментари Харесай

Пенсионерът, който даде 100 бона на ало измамници, с нови, ужасяващи разкрития: Казаха ми - к*пеле мръсно, дай парите, защото ще ти извадя далака!

Неудобно ми е от това, което се случи. Първото позвъняване беше в четвъртък. Един мъж ми се обади и се показа за Пламен Марков от Четвърто Районно. Това съобщи в ефира на " Здравей, България " Владимир Зюмбюлев - пенсионерът, който даде близо 100 000 лв. на ало измамници. " Каза ми, че рискова тайфа ало измамници - чеченци и руснаци, върлуват и им би трябвало незабавна помощ. Разполагали с апарат, който показвал във всеки един дом какви пари и полезности има. После се обади една жена и стартира да плаче, сподели, че имала потребност от пари. След малко се обади мъж, който стартира да ме ругае с най-цинични думи. Каза ми " копеле мръсно, дай парите, тъй като ще ти извадя далака ". За това бях предизвестен от мнимия служител на реда ", призна Зюмбюлев.

" После ме хвана боязън. Не мога да неистина, не ги знам какви са, що са и започнах да групирам парите и да ги предавам. Първо дадох наличните, които имах. Казаха ми да ги увия във фолио. Това бяха финансите на сестра ми, мои персонални и на входа и съседите. Не по-малко от 2000 лв.. Отидох след това и изтеглих парите си от банка, които ми бяха от продаден апартамент ", сподели той.

" На 5 места носих парите. Един път в четвъртък и другите 4 в петък. Когато той ми сподели, че акцията е завършила и да не споделям на никого, разбрах, че става въпрос за машинация. Озадачих се, стартира да ме просветлява ", призна пенсионерът.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР