Нетера предпази своите клиенти от 488 151 броя DDoS (дидос)

...
Нетера предпази своите клиенти от 488 151 броя DDoS (дидос)
Коментари Харесай

Нетера спря близо половин милион DDoS атаки през 2022 г.

Нетера защищити своите клиенти от 488 151 броя DDoS (дидос) офанзиви през 2022 година За задачата компанията приложи, които включват облачна платформа, профилирано хардуерно съоръжение и композиция от двете.

От общия брой офанзиви облачната платформа е спряла 135 590, а хардуерът - 352 561.

DDoS офанзивите имат за цел да нарушат (частично или напълно) достъпа на консуматори до услугите или оборудването на съответна компания, набелязана за жертва. Често да вземем за пример уеб сайтът на жертвата става недосегаем, зарежда се постепенно, дава неточности.

Докато компанията е под офанзива и се бори да възвърне естествената си работа, причинителите се възползват от пробива, с цел да получат достъп до нейните запаси. Крайната цел на множеството DDoS офанзиви е да се откраднат данни, парични средства или интелектуална благосъстоятелност.

Клиентите на услугата DDoS отбрана от Нетера могат да наблюдават статистика за офанзивите към тях в действително време през единната система за наблюдаване, както и да си вършат периодически информации, да вземем за пример – брой офанзиви на ден, месечно, годишно. Те могат да видят и какъв е бил типът на всяка от офанзивите.

Освен отбрана от DDoS офанзиви, Нетера предлага както за киберсигурност – като бекъп и отбрана от криптовируси, по този начин и за съгласуваност – обезпечен интернет, дейта център и управляеми услуги, ИТ обслужване и наем на запаси.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР