Несравнимо телевизионно изживяване очаква зрителите през пролетния сезон на NOVA.

...
Несравнимо телевизионно изживяване очаква зрителите през пролетния сезон на NOVA.
Коментари Харесай

Новият сезон на NOVA – пролетно вдъхновение и силни емоции

Несравнимо телевизионно преживяване чака феновете през пролетния сезон на NOVA . Медията ще предложи вдъхновяващи формати с висок продукционен стандарт и мощни страсти. Тази пролет шоуто за звездни преобразявания „ Като две капки вода “ се завръща с цели два сезона. Част от програмната скица стават петият сезон на кулинарното риалити Hell’s Kitchen България и най-романтичното предаване в ефира – „ Един за различен “ . Водена от задачата да поддържа българското филмопроизводство, NOVA ще предложи премиерния комедиен сериал „ Много мой човек “ . Медията ще затвърди просветителното и развлекателно наличие с обичаните телевизионни игри „ Голямото гонене “ и „ Семейни войни “ . През новия сезон новините и настоящите излъчвания ще продължат да оферират качествена и задълбочена публицистика, към този момент от нови студиа със свръхмодерни софтуерни благоприятни условия.
 NOVA
Старт на новия ефирен сезон ще даде паметното шоу за звездни преобразявания „ Като две капки вода “. За първи път то ще изненада феновете с два сезона. На 12, 13 и 14 февруари от 20:00 ч. благотворителният мини сезон „ Като две капки вода за всяко дете “, който се осъществя взаимно с УНИЦЕФ , ще поддържа три дела, свързани с децата на България. В благородната самодейност ще се включат певиците Люси Дяковска, ДесиСлава, Маги Джанаварова и Вики Терзийска, актьорите Краси Радков, Калин Врачански, Ненчо Балабанов и най-емоционалната спортна персона Тити Папазов, които ще изпълнят вдъхновяващи дуети с осем надарени деца. Домакини на специфичния сезон ще бъдат Ани Салич, Димитър Рачков и Герасим Георгиев – Геро, а в ролята на жури ще влязат Илиана Раева, Николай Дойнов, Магърдич Халваджиян и Веско Ешкенази.

На 19 февруари стартира и обичайният сезон на обичаното предаване „ Като две капки вода “, който за първи път тази пролет ще забавлява публиката всяка неделя от 20:00 ч. В компанията на неповторимия тандем Димитър Рачков и Герасим Георгиев – Геро, феновете ще се срещнат с имитаторския гений на нови 10 известни персони. Те ще се впуснат в занимателното предизвикателство, превъплъщавайки се в едни от най-известните български и международни актьори.

Петият сезон на хитовия формат Hell’s Kitchen България ще изстреля феновете в света на кулинарията от 20 февруари в 20:00 ч. Всеки понеделник и вторник началник Виктор Ангелов ще изпитва уменията на 18 нови готвачи със мощни характери, които ще се борят за огромната премия от 100 000 лева Познатите дамски и мъжки тимове остават в предишното и за първи път борбата ще бъде сред млади и по-опитни готвачи. Във формата ще забележим за първи път и трети звезден тим. Кои са осемте известни персони, дръзнали да се потвърдят на терена на началник Ангелов, ще стане ясно в първия епизод на предаването.
 NOVA
Най-романтичното шоу в българския ефир „ Един за различен “ се завръща с четвърти сезон на 17 февруари в 20:00 ч. Нови смели двойки ще се впуснат в тествания за силата на любовта. Очарователният водещ Емо Чолаков за първи път няма да бъде самичък, а в звездната компания на обичания артист Краси Радков и прелестната му брачна половинка Станислава Ганчева. Заедно, те ще се включат в шеметно предизвикателство, с цел да убедят, че любовта е над всичко. Новите двойки ще имат опцията да разкрият неподозирани до този миг страни от своя темперамент, а на финала спечелилите могат да завоюват от 50 000 до над 100 000 лева Първите епизоди на предаването ще създадат своя дебют в петък и събота (17 и 18 февруари) от 20:00 ч., а по-късно ще се излъчват в сряда и четвъртък от 21:00 ч. и в петък от 20:00 ч.
 NOVA
За положителното въодушевление на феновете ще се погрижи премиерният комедиен сериал „ Много мой човек “ от 23 февруари в 20:00 ч. Със пресен комизъм и майсторски несгоди, фамилната поредност ще наблюдава живота на трима софийски майстори всеки четвъртък. В функциите влизат актьорите Башар Рахал, Юлиян Малинов и Калоян Катинчаров.

 NOVA

През пролетта феновете могат да проследят две обичани телевизионни игри . Най-веселите български фамилии ще търсят най-популярните отговори на въпроси, заложени на 100 индивида, от 17:00 ч. в епизодите на „ Семейни войни “. Веднага по-късно вторият сезон на играта “Голямото гонене “ ще тества знанията на забавни участници с атрактивни въпроси и огромна изненада – пети преследвач. Новото попълнение в А тима на знанието е Радостина Цветанова, която влиза в облика на Белла Донна и към този момент е била част от конкуренцията като участник.
 NOVA
През пролетния ефирен сезон новините и публицистиката на NOVA ще продължат да обезпечават цялостно осведомително покритие на настоящите тематики от България и света. Новинарското наличие и значимите събития ще бъдат представяни всеобхватно с помощта на свръхмодерния студиен комплекс, с който Нова Броудкастинг Груп разполага от началото на февруари.
 NOVA
Не пропускайте пролетния ефирен сезон в ефира на NOVA и платформите на Нова Броудкастинг Груп.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР