Несподелената любов боли. Несподелената любов е като парче стъкло, което

...
Несподелената любов боли. Несподелената любов е като парче стъкло, което
Коментари Харесай

Диагноза „Несподелена любов“ – болезнената надежда, която никога не умира

Несподелената обич боли. Несподелената обич е като парче стъкло, което е забито в сърцето на дамата. Да си влюбена в оня мъж, който е изцяло апатичен към теб е като да ти капе кръв от сърцето. Не знаеш по какъв начин да се излекуваш. Нито по кое време ще ти мине. А може би и няма да ти мине. Или по не незабавно.

Има теории, че несподелената обич живее постоянно в сърцата на хората. И може би е по този начин. Може би не се влюбваме в индивида, а в визията за него и всички тези моменти, които си представяме и мечтаем да изживеем дружно.

Несподелената обич не трябва да ни стопира да изпитаме споделената и същинската обич. И е време за нея. Остави предишното зад тила ти. Прости на този мъж и продължи напред. Надеждата постоянно бъди е обречена през цялото време. Но не заслужаваш ли да бъдеш щастлива?

Представяме ти някои препоръки, които ще ти оказват помощ да преодолееш несподелената обич

 

Фокусирай се върху себе си

Трябва да знаеш, че на този свят има хиляди дами като теб. Хиляди такива, които са се разкрили пред един мъж. Такива, които са споделили своите усеща, само че за жалост са останали разочаровани, отхвърлени и нарани. Но не може да се сърдим, когато някой не ни обича. Не избираме в кого да се влюбим, нали по този начин?

Но откакто сме били отблъснати е редно да затворим тази страница от живота ни. И да продължим напред. Може би е мъчно да приемеш обстоятелството, че този, в който си влюбена, одеве скъса и последния билет към сърцето ти, тъй като не желае да е там, само че животът е подобен, какъвто е.

Сега е моментът, когато би трябвало да обърнеш малко внимание и на себе си. Стига си вложила времето си в хора, които не заслужават даже погледа ти. Погрижи се за себе си, спортувай, направи някаква смяна във външния си тип. Фокусирай се върху кариерата си. Светът на дамата не би трябвало да се върти към един мъж.

Не се обвинявай

Да започнеш да търси виновността в себе си, тъй като той те е отблъснал е най-голямата неточност, която може да направиш. Не е нужно ти да си повода, заради която той не желае връзка. Както споменахме нагоре за възприятията на хората не може да се сърдим, нито да търсим отговорност.

Представи си, че и в теб се влюби някой несподелено, а ти го отблъснеш, тъй като сега не си подготвена за сходни връзки или тъй като усещаш, че той не е твоя човек. Причината не е в него, а в теб в този случай, нали?  Ето за какво не трябва да обвиняваш себе си и да си търсиш недостатъци. Защото това ще ти навреди доста, а не заслужаваш това.

Дай късмет на различен мъж

Нали не мислиш цялостен живот да чакаш несподелената си обич? Защото в случай че един път те е отблъснал, няма да размишления и да се влюби в теб. Това го има единствено във филмите, които изкривяват изцяло визията за любовта и връзките сред мъжа и дамата. Време е да излезеш с различен и да му дадеш късмет. Може би първоначално ще ти бъде мъчно, само че след време даже сме сигурни, че ще ти хареса и ще започнеш да се питаш за какво не си го направила по-рано.

Не пропилявай нито ден в мисли за някой, който не се сеща за теб и съществуването ти. Твърде незаслужено си към себе си.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР