Неслучайно вкарваме голове в последните минути. Непримирими сме. Играем до

...
Неслучайно вкарваме голове в последните минути. Непримирими сме. Играем до
Коментари Харесай

Костов: Неслучайно вкарваме в последните минути, непримирими сме

" Неслучайно вкарваме голове в последните минути. Непримирими сме. Играем до край, до последния сигнал. Доволен съм от играчите. Много добре се включиха двамата Асеновци. Много красиви голове вкарахме ". Това съобщи треньорът на Левски след триумфа 2:0 над Пирин в отсрочен мач от 6-ия кръг на Първа лига.


" Във всеки мач желаеме играем футбола, който упражняваме. През първото полувреме обаче не ни се получи. Пирин игра доста добре, направиха няколко контри и си загубихме времето. Изхабихме и много нерви. През втората част нещата се трансформираха, разменяхме фланговете и се освобождаваха пространства в средата на терена. Вкарахме два красиви гола и спечелихме. Победата е най-важна за нас, изключително след паузата ", продължи експертът.

" Не съм усетил напрежение в връзките ми с Краев. Не се греша в делата на клуба, тъй като там си има хора, които знаят по какъв начин да договарят с него. Може и да е малко разконцентриран, само че повода да не е в игра е националният тим ", изясни Костов. В медиите от няколко дни циркулират спекулации, че водачът на " сините " в халфовата линия Андриан Краев желае трансфер. Говори се, че националът е мечтан от българския хегемон Лудогорец. И заради тази причина той не бил гласен за титуляр против Пирин.

" Вярвам, че всички наши играчи, които имат оферти от клуба, ще подпишат нови контракти дори тази седмица. Не се меся в клубните каузи. Абсолютно всичко играчи упражняват доста умишлено ", приключи наставникът на " сините ".

Завърналият се на вратата на Левски - Николай Михайлов, е на мнение, че “сините ” могат да се борят за купата на България.

“Чувствам се добре. Искам да благодаря на почитателите за топлото посрещане. Хубаво е, че резервирах суха мрежа, а напред момчетата свършиха работата си. През първото полувреме не играхме добре. Не го чаках, само че успяхме да се оправим. Отбелязахме два гола, а можеше да отбележим и повече. С този тим - тази сплав можем да се борим за първенец и за купата. Борим се на два фронта и благодарение на почитателите, ще имаме доста мотиви за тъждество ”, сподели Михайлов.

“Пламен Андреев ми е като дребен брат. Политиката на клуба е да се постановат млади играчи. Надявам се, че ще имам повече шансове, с цел да бъда в кондиция, когато се постанова да оказвам помощ. Шест месеца без мач е много време. Липсва ми да играя, няма какво да си изкривявам душата. Надявам се да имам повече срещи. Аз доста добре знам къде е моята позиция и споделям, че желая да играя повече, с цел да мога да се държа във форма. Чувствам се добре и благодаря на треньорите и на почитателите. Доволен съм от работата ни, имам още контракт с Левски, още съм на 35 години, не съм на 40 ”.

“Най-добрият български състезател - Кирил Десподов, е единственият състезател, който към този момент играе в гранд на Балканите. Нашето потомство играхме в групи на Шампионска лига и отново не успяхме да реализираме нищо. Нещата би трябвало да се подобрят, само че ние би трябвало да ги поддържаме ”, означи вратарят. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР