Неслучайно Tattstoner е най-известната и най-добре печелещата българка в OnlyFans.

...
Неслучайно Tattstoner е най-известната и най-добре печелещата българка в OnlyFans.
Коментари Харесай

Какво е да те искат заради тялото ти? Tattstoner за парите, любовта и телефона за 4000 лв.

Неслучайно Tattstoner е най-известната и най-добре печелещата българка в OnlyFans. Стефани, както е същинското ѝ име, прави неща, които в дребната ни страна, към момента е немислимо да се прави. Е, тя заплаща своята цена за това, само че по всичко проличава, че не за нея тя не е прекомерно висока.

В Instagram тя отговори на някои въпроси, свързани с тази и работа и призна, че не всеки път знае дали ползата към нея е предизвикан от личността ѝ, или от тялото ѝ. " Винаги се двоумя ", признава тя, само че и добавя, че са малко хората, които са имали опцията да я опознаят що за човек е в действителност. " Каквото и да споделяме, вънната опаковка притегля в началото ", добави още тя.

Виж още: В учебно заведение я обиждаха, а в този момент печели по 1 млн. $ годишно от OnlyFans

 

Tattstoner описа и за началото на нейната OnlyFans кариера. Случило се просто поради любовта ѝ към тялото. Така в началото почнала да се снима и демонстрира гратис, а след това решила да монетизира интереса и известността си. " Обществото има плоско мислене по тематиката ", безапелационна е Стефани, като добави, че това важи освен за България, само че и за Европа.

За най-хубавото си прекарване моделката дефинира пътуването ѝ до Малдивите - това било първото излизане от страната като изключим Гърция и първото ѝ хвърчене със аероплан. Най-лошото пък било интервенцията ѝ на гърба, от която за благополучие се възстановила на 100%. 

Виж още: Едни упражняват, други сърфират: Златка Райкова изложи Карен 

 

Иначе Стефани се похвали с нова облага - смарт телефон за 4000 лева Причината за тази цена обаче е освен логото на плод на гърба на устройството, само че и голямата му вътрешна памет - 1 терабайт. А в случай че я питате дали избира любовта или парите, ще ви каже нещо разумно - и двете!

 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР