Неслучайно сме родени точно на датата, която съдбата е отредила

...
Неслучайно сме родени точно на датата, която съдбата е отредила
Коментари Харесай

Датата ви на раждане показва какъв е характерът ви

Неслучайно сме родени навръх датата, която ориста е отредила за нас. Трябва да знаете, че цифрата, обвързвано с раждането ви, приказва доста за това какъв темперамент имате.
Ако сте родени сред 1 и 10-то число: Вие сте извънредно интелигентни хора, които нямат равни, когато приказваме за смели бизнес решения и избор на посока в живота. Много хора ви завиждат за това, което умеете и за нюха, който имате. Вярвате доста в личните си благоприятни условия, рядко разчитате на другите и това ви прави извънредно сполучливи. В любовта сте доста придирчиви – не давате сърцето си на кого да е. Винаги избирате половинките си доста деликатно и имате повишени критерии за това. Обичате да давате, само че и да получавате в подмяна – считат, че всичко в живота би трябвало да е по равно.
 3-те зодии, които са правилни до гроб 3-те зодии, които са правилни до гроб
Не всички хора изневеряват и е добре да знаем, че има зодии, за които любовта е свята, а изневярата немислима. Ето кои са те: ТЕЛЕЦ: Т...
Ако сте родени сред 11 и 20-то число : Вие сте доста сензитивни хора, които имат мощно развита вътрешен глас. Не вярвате на разсъдъка си толкоз, колкото вярвате на сърцето си. То ви приказва най-добре какво е редно да вършиме в живота, по какъв начин да постъпвате и е най-ценният ви консултант. В любовта сте извънредно примерни – давате доста любов, поддръжка и в никакъв случай не търсите нищо в подмяна. Никога не бихте изневерили, давате най-хубавото от себе си и по тази причина постоянно имате доста смислени, дълги и щастливи връзки. Обичате изкуството, можете да пишете или рисувате, геният ви е в действителност огромен и доста хора се възхищават на това, което умеете.
Ако сте родени сред 21 и 31-во число: Вие сте доста доброжелателни персони, които постоянно са подготвени да дадат всичко от себе си, даже на непознати. Вярвате в силата на положителното и постоянно се стремите да давате точно това на всичко към себе си. В любовта сте доста внимателни, наранени сте доста пъти и за жалост това е оставило белег у вас. Но не сте станали неприятни, в противен случай – от ден на ден оценявате положителните хора с положителни планове. Не сте се озлобили, а просто очаквате същинската обич с отворени прегръдки. Обичате да пътувате, да намирате нови занимания и непрестанно да развивате себе си като персони. Умеете да вършиме доста неща, имате хубава специалност и доста хора се радват откровено на метода, по който живеете живота си.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР