Неслучайно няма нито една религия, която да признава такъв брак.

...
Неслучайно няма нито една религия, която да признава такъв брак.
Коментари Харесай

Съдия Белезелков: Еднополовите бракове са сатанизъм. Никоя религия не ги признава, има само два пола. Аз съм православен християнин

" Неслучайно няма нито една вяра, която да признава подобен брак. Вероятно има някакви демонски ритуали, които се правят, само че нямам визия. Аз съм православен християнин и изповядвам от сърце догмите на църквата. " Това сподели претендентът за член на Конституционния съд Борислав Белазелков по време на чуването от парламентарната комисия по конституционни въпроси. Съдия Балезелков е кандидатура на ПП-ДБ, които от години пазят противоположната теза и се борят за узаконяването на еднополовите бракове в България. 

 

Въпросът с узаконяване на гей браковете у нас не е обсъждан изобщо, заяви Белазелков на въпрос дали ПП-ДБ са желали сходно нещо от него. Преди началото на чуването си в конституционната комисия той съобщи, че не има вяра да има проблеми с процедурата за избор на парламентарен арбитър, а на въпрос дали ще бъде определен, Белазелков отговори: „ Е, ще забележим “.

По отношение на това какъв хонорар е взимал за образованието на нотариуси през 2015 година през Министерството на правораздаването претендентът за парламентарен арбитър отвърна, че не помни, само че „ има данъчна декларация и може да се ревизира “.

Относно оневиняването на Джок Полфрийман претендентът на ПП-ДБ съобщи: „ Няма съдии, които да са желали оневиняването му. Нито един арбитър не е желал оневиняване на Полфрийман. Когато съдът е решил, че задачата на наказването е реализирана и Полфрийман се е поправил, тогава тръгнал абсурдът с неговото предварително освобождение “. На въпрос, обвързван с имотни покупко-продажби, Белазелков обясни, че е подарил апартамент на своята племенница и половин апартамент кръщелника си и това е всичко.

Съдия Белазелков съобщи, че не се тормози и няма проблем с подписа на водача на ГЕРБ Бойко Борисов и ръководителят на парламентарната група на Движение за права и свободи Делян Пеевски за неговата номинация.

Той посочи, че всеки има право да се подпише или не в поддръжка на съответна кандидатура и подсети, че името му е кандидатура на Христо Иванов.

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР