Неслучайно актьорското майсторство се изучава като дисциплина във все повече

...
Неслучайно актьорското майсторство се изучава като дисциплина във все повече
Коментари Харесай

Иглика Трифонова: Киното ме учи да общувам на много нива

Неслучайно актьорското майсторство се учи като дисциплинираност във от ден на ден специалности в университети в Съединени американски щати. Хората считат, че това е доста значимо и належащо обществено умеене, каквото и да работиш по-късно “,  споделя режисьорът Иглика Трифонова.

Тя е гостът в новия епизод на отличения с  „ “.

Пътят на Иглика Трифонова в игралното кино стартира с кино лентата „ Писмо до Америка “, трансформирал се и в българското предложение за Оскар през 2001 година

През 2011 година „ Прокурорът, бранителят, бащата и неговият наследник “ печели премията ScriptEast за най-хубав сюжет в Централна и Източна Европа на кинофестивала в Кан. Кинотворбата показва същински проблем от трибунала в Хага. В центъра на сюжета е развой против сръбски военнопрестъпник в Международния углавен арбитражен съд за някогашна Югославия. В деня на премиерата на кино лентата в Амстердам /24 март 2016/ излиза присъдата на Радован Караджич. На прожекцията в Хага участва самият основен юрист на Караджич - Питър Робинсън, който изчаква да показа персонално своите усещания с режисьорката.

Каква е персоналната история за проявени накърнимост и храброст на Иглика Трифонова? Какво е за нея куражът? Всичко това даже е съсредоточено в една ария. За нея и житейските уроци, неуспехите и това по какъв начин те могат да се трансфорат в движеща мощ филмовата режисьорка споделя в „ “.

Слушайте епизода тук:



Или тук: 



 и  очакват и Вашите завладяващи истории и споделен персонален опит на . Кой или кои ще са идващите посетители в подкаста, които да споделят опит, прекарвания, провокации и решения, които ги движат напред – решавате Вие. Пишете и заповядайте!
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР