Нескончаемият скандал с пускането, а после недопускането в Австралия на

...
Нескончаемият скандал с пускането, а после недопускането в Австралия на
Коментари Харесай

Джокович страда от рядката болест Целиакия, това е причината да не се ваксинира

Нескончаемият скандал с стартирането, а след това недопускането в Австралия на Новак Джокович докара до полемики към правото му да взе участие на " Аустрелиън Оупън " поради липса на ваксина. Възникна въпросът по какъв начин е съумял да убеди здравната комисия да го допусне до присъединяване и дали изобщо има това право, а отговорът даде сръбският " Телеграф ".

Оказва се, че прословутата безглутенова диета на Джокович, която съблюдава от години е поради това, че сърбинът страда от автоимунното заболяване Целиакия.

Тя се показва в проблеми с тънките вътрешности, което постоянно води до анемия, отмалялост, липса на централизация и промени в настроението.

Джокович се е допитал до академик от университета в Кеймбридж, който го е посъветвал да не се имунизира, защото това може да навреди на положението му при настоящото му заболяване.

Именно поради това медицинските експерти в Австралия са го позволили до присъединяване на " Аустрелиън Оупън ", само че за негово злощастие се оказа, че има проблем с визата. 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР