Нещо странно се случва с листата на един от основните

...
Нещо странно се случва с листата на един от основните
Коментари Харесай

Мистерия с листата на Промяната в Бургас. Това не се е случвало никога, а срокът изтича

Нещо необичайно се случва с листата на един от главните политически играчи за локалния избор в Бургас – ПП-ДБ. Рано тази заран регионалният водач на ПППП Даниел Михалев посредством публично известие до бургаските медии извести, че в 14:30 ще записва претендентите за общински съветници.
Над 10-ина публицисти чакаха в уречения час Михалев или упълномощено от него лице, само че никой не се появи.
Наложи се публицистите да търсят регионалния водач на ПППП, който заяви по телефона, че въобще не бил в Бургас, нито пък знаел по кое време ще се върне. Не пое ангажимент и за прецизен час за регистриране на листата.
При всички състояние би трябвало да го направи до 17 часа, тъй като тогава изтича крайният период за регистрация в Общинската изборна комисия.
Според Флагман, нощес в Бургас е дошъл съпредседателят на „ Продължаваме промяната “ Кирил Петков, който е провел дълъг диалог с хората от локалната конструкция. По непотвърдена информация той е одобрил първичния план за класификация на претендентите – с лидер Мартин Кръстев, втори Дилян Георгиев, а третата позиция е за сътрудниците от „ Демократична България “.
След това Петков се е срещнал и с Константин Бачийски, който късно нощес подреждаше лична листа – на Политическа партия „ Средна европейска класа “. До последно не бе ясно кой всред Иван Иванов и Стоян Царев ще са водачи. Дали обаче не е настъпил поврат – ще разберем напълно скоро.
Няма отговор и на апела на Димитър Найденов за издигане на обединен претендент за кмет на Бургас. До този миг обаче нито той самият не се е записал като самостоятелен, нито пък Бачийски като номинация на СЕК.
ГЕРБ също не са вписали кандидатурата си. Очаква се това да стане до минути и номинираният да е Димитър Николов.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР