Нещо крайно неприятно и недопустимо се е случило в българско

...
Нещо крайно неприятно и недопустимо се е случило в българско
Коментари Харесай

Група младежи нахлуха в сградата на училището и удариха деветокласник в Костинброд

Нещо извънредно неприятно и неприемливо се е случило в българско учебно заведение.

Младежи нахлуха в учебно заведение в Костинброд и удариха деветокласник, заяви bTV. Какви са аргументите за сбиването и какви са ограниченията за сигурност в учебните заведения?

Във фоайето на учебното заведение има охранител, само че все пак двама от седемте младежи са минали неусетно.

„ Неприятният индент се развива на 21 юни към 12:15 часа – в междучасието сред пети и шести образователен час. Група младежи – външни лица, влизат в постройката дружно с другите възпитаници. След като защитата ги вижда, те биват спирани. Въпреки това двама от тях съумяват да се качат на втория етаж, където търсят нашия възпитаник от девети клас “, изяснява Александър Евтимов, шеф на СУ „ Д-р Петър Берон “ в Костинброд.

Случката има предистория. Изяснява се, какво е довело до разправията сред учениците. Към момента положението на удареното дете е положително – то има леки телесни повреди, написа обстоятелства.бг.

„ Веднага след случая нашето здравно лице прегледа удареното момче и го насочи към съответния експерт “, добави шефът. Той разясни, че с този възпитаник са имали и други проблеми, въпреки и не на такава равнище.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР