Нещо изключително странно се случи днес по обяд. Както БЛИЦ

...
Нещо изключително странно се случи днес по обяд. Както БЛИЦ
Коментари Харесай

Скандал! Първата голяма звезда на "ВИП брадър" се отказа от шоуто преди старта му?

Нещо извънредно необичайно се случи през днешния ден по обяд. Както БЛИЦ заяви пръв, топ дизайнерката Мегз показа фотография, че влиза във ВИП Брадър. Фотото мигновено събра хиляди лайкове и стотици мнения. Само след два часа обаче мистериозно изчезна от профилите на дизайнерката, оповестява Хот Арена.

Оказа се, че фотографията не е била оповестена от формалната страница на „ ВИП Брадър “ България, а от подправена. Може би Каканашева е решила да си направи реклама на гърба на формата, употребявайки тази подправена обява, само че след това е осъзнала, че може да има съществени последствия и е изтрила споделянията си. По-странното е, че фотографията е изтрита от стената на подправения профил също. И може да бъде открита единствено в албумите на страницата.

Опитахме се да се свържем с МЕГЗ за коментар, само че тя не си подвигна телефона. Все отново доказателства за това, което тя направи, има. Хиляди консуматори видяха и разясниха поста й. А поради самото шерване, фотографията във подправения профил има несъразмерно доста лайкове и мнения по отношение на всички други постове на страницата, които за съпоставяне имат едвам по 10-20 лайка.

Припомняме, че всяка година преди старта на най-гледания формат у нас има хиляди спекулации кой ще бъде ВИП съквартирант. Но Биг Брадър в никакъв случай не разкрива тайната до последно. А на самите участници им е неразрешено с контракт и големи неустойки да обелват и дума по тематиката. Какво мислите вие? Защо Мегз показа фотографията на подправения профил, а след това я изтри? Вие видяхте ли обявата? Мегз не би трябвало ли в този момент да заплати на Големия брат голяма наказателна клауза по тази причина, че си прави каквото си изиска?
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР