Нещата показваха самозабравяне. Не е работа на премиера да се

...
Нещата показваха самозабравяне. Не е работа на премиера да се
Коментари Харесай

Кънчо Стойчев: Премиерът се е самозабравил, арестът на Борисов беше излишен

" Нещата посочваха главозамайване. Не е работа на премиера да се забърква в подобен проблем с ареста на Борисов, не виждам необходимост - всичко беше ненужно и то в конюнктура на тежка дезинформационна среда ", разяснява пред bTV социологът Кънчо Стойчев по отношение на ареста на някогашния министър председател Бойко Борисов.

Според него мандатът е на 4 партии, а освен на една. " Те не работят дружно - има неразбиране в техните погледи, а би трябвало да се води разговор. Отминават стоте дни на това държавно управление, влизаме във фаза за показване на резултати. Бих попитал: докога ще имаме раздута администрация - обслужват я жителите, а не тя тях, какво става с облекчение на бизнеса, за какво не минем към патентен налог. Управляващите да се захванат с дневния ред ", предложи Стойчев.

По думите му властта е уязвима и с тази акция ръководещите са бръкнали в раната на народа от отминали времена, а точно – тя се приема като традиция за наставление.

Според социолога някой би трябвало да поеме отговорност, а ръководещите следва да се заемат с решение на проблемите в страната.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР