Нещата не й се получават Само преди седмица победителката във

...
Нещата не й се получават Само преди седмица победителката във
Коментари Харесай

Валерия Георгиева заработва жълти стотинки с новия си бизнес

Нещата не й се получават

Само преди седмица победителката във втория сезон на „ Ергенът ” Валерия Георгиева „ зарадва ” своите фенове с признанието, че им е приготвила нещо особено, написа kliuki.ws. Валерия показа, че след сантименталното предаване ползата към нея се е засилил и по тази причина тя „ ще ги запознае от близко с всичко ”, което ги интересува.

И почитателите на Георгиева незабавно се зарадваха, че тя ще им разкрие повече за връзката си с Евгени Генчев, само че за следващ път останаха разочаровани от своята фаворитка. Годеницата на пианиста няма да разкрива нищо, обвързвано с персоналния й живот. Тя просто стартира собствен бизнес, дружно с няколко приятелки.

За да провокира по-голям интерес към новото си начинание Георгиева не сподели съответно с какво тъкмо се захваща и това още повече раздразни почитателите й в мрежата.

Е, оказа се, че Валерия няма да прави нищо кой знае какво. Годеницата на Евгени Генчев и нейните съдружнички ще оферират ръчно направени бижута от епоксидна смола…

През последните години това занятие е прекомерно публикувано.

Георгиева „ не открива топлата вода ” и надали ще изкарва доста средства с правенето на бижута от смола, защото конкуренцията е огромна. Тя обаче се надява, че със славата, с която се снабди около „ Ергенът ”, бизнесът й ще се развие и ще й донесе прилични приходи.  
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР