Нешка Робева застана зад военния министър Стефан Янев, чиято оставка

...
Нешка Робева застана зад военния министър Стефан Янев, чиято оставка
Коментари Харесай

Нешка Робева застана зад Янев: Простете, генерале...

Нешка Робева застана зад военния министър Стефан Янев, чиято оставка ще бъде гласувана през днешния ден в Народното събрание.

Тя употребява обществените мрежи, с цел да съобщи своята поддръжка и отрицание за първата оставка в кабинета на Кирил Петков.

" Простете, Генерале, не сме дорасли.

" България има насъщна потребност от сърцати юнаци и честолюбиви бойци, които не от гибел, а от срам се боят. "

Има хора, които излъчват такова достойнство, че несъзнателно ставаш на крайници, когато ги видиш. И в случай че си боец, отдаваш чест. Такъв е Генерал Стефан Янев – Министър на защитата на България.

Днес „ лоялните “ марионетки от Народно събрание ще се съберат и ще гласоподават, поисканата посредством Кирил Петков, оставка на Генерала.

Причините?

Думички… Думичките, били повода?! Ако не бяха думичките, щяха да измислят друго. „ Лоялните “ извършват волята на благодетелите си - те по тази причина са „ лоялни “. А България - междинна спирка.
Няма потребност да бъда многословна.

ДУМИТЕ на един от огромните герои на България – Полковник Борис Дрангов - умрял в пердах за Родината си, по-прилягат на Генерала..

„ За да живее България има належаща потребност от нравствени великани, а не от безмълвни и поцепени нравствени кастрати. За да побеждава, България би трябвало да се води от възвишени характери, а не от безмълвни, роболепни самопоклонци… Причина за изгубване на всяко държавно устройство е безгрижието в развалата. Помнете и старателно, чисто метете стълбата единствено от горната страна надолу!”

Простете, Генерале - не сме дорасли... "



Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР