Несебърлията Мариян Попов, известен с прозвището Мардата, сътвори невиждан екшън

...
Несебърлията Мариян Попов, известен с прозвището Мардата, сътвори невиждан екшън
Коментари Харесай

Див екшън в съда в Бургас: Дилърът Мардата подивя - иска да му снимат за*ника

Несебърлията Мариян Попов, прочут с прозвището Мардата, сътвори невъобразим екшън в коридорите на съда през днешния ден, предава Флагман.бг. 49-годишният несебърлия, задържан с огромно количество опиати, се нахвърли на публицистите, които отразяваха мярката му за неотклонението в Бургаския областен съд.

Според Попов репортерите нарушавали правата му.

„ Дъщерята ти да ти докара снаха, а синът ти шурей! Ела да ме снимаш в пандиза, да му целушен з.дника.”, това бяха единствено част от словоизлиянията на несебърския наркодилър.

Попов настоя магистратите да изгонят неколцината публицисти от правосъдната зала. Съдия Георги Пепеляшев обаче отхвърли настояването му.

По време на гледането на мярката в Бургаския областен съд стана ясно, че в края на май т.г. са изтекли 4-те месеца от последната присъда на Мардата и е видно, че несебърлията има незаконни привички и още веднъж е упрекнат в разпространяване на опиати. В случая на цялостен букет от дрога, в това число и голямо количество кокаин.

Според юриста му към момента нямало задоволително доказателство, че дрогата, е негова. Мариян изиска от Бургаския областен съд да бъде пуснат, защото желал да продължи да извършва отговорности към страната – да си гледа детето, да заплаща налози и да работи. Той сподели, че има контракт за 4-часов работен ден като таксиметров водач.

Съдът не се трогна от обясненията на Мардата и го остави с непрекъсната мярка „ задържане под стража”.


Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР