Несъобразени изкопни дейности на строителна фирма прекъснаха два кабела 20

...
Несъобразени изкопни дейности на строителна фирма прекъснаха два кабела 20
Коментари Харесай

Строителна фирма прекъсна кабели на ЧЕЗ и остави 600 домакинства без ток

Несъобразени изкопни действия на строителна компания прекъснаха два кабела 20 киловолта, благосъстоятелност на ЧЕЗ Разпределение, вследствие на което в 09:11 часа през днешния ден близо 600 клиенти на сдружението в кварталите Горна баня и Суходол останаха без електрозахранване, оповестяват от енергото, обслужващо Западна България.

Екипи на ЧЕЗ Разпределение работят по премахване на повредите. За породените вреди ще бъдат формирани констативни протоколи.

„ За следващ път сме очевидци по какъв начин несъобразени изкопни действия предизвикват неудобства на нашите клиенти. Не стопираме да призоваваме строителните компании да съблюдават процедурите и да съгласуват навреме ремонтите “, сподели Васил Василев, шеф „ Експлоатация и поддържане “ в „ ЧЕЗ Разпределение България “ АД.

Компанията напомня, че информация за започващи изкопни действия би трябвало да се подава най-малко две седмици авансово на телефон 0700 10 010 или на имейл [email protected], с цел да бъдат предотвратени сходни неудобства за клиентите в бъдеще.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР