Нерядко след актуализиране на операционната система на смартфон се получават

...
Нерядко след актуализиране на операционната система на смартфон се получават
Коментари Харесай

Защо след iOS 16.5 батерията на iPhone пада бързо

Нерядко след актуализиране на операционната система на смарт телефон се получават избрани бъгове или виждаме нежелани странични резултати. 
 Новата функционалност, с която iOS 17 може да трансформира iPhone в смарт екран
Как iOS 17 може да трансформира iPhone в смарт екран

Apple прави нови стъпки

През последната седмица в Twitter плъзнаха редица недоволства на консуматори на Apple, които настояват, че след инсталиране на последната iOS 16.5 версия батерията в телефоните им е почнала да пада прекомерно бързо. 

Някои от тях оповестяват, че телефонът им е почнал да загрява, макар че няма дейни приложения и телефонът не се употребява. 
 Снимка 620013

От Apple към момента не са адресирали публично проблема, само че от Tom’s Guide напомнят, че през март предходната година имаше сходна вълна от неодобрение, още веднъж след ъпдейт на iOS. 

Тогава Apple побърза да изясни, че е " обикновено " до 48 часа след актуализация телефонът да се държи необичайно и батерията да се изразходва по-бързо от нормално. 
 Снимка 620014

Причината за това е, че след ъпдейт на системата в телефона започват редица " невидими " процеси по обновяване на приложенията и други елементи от софтуера на устройството. 
 Oukitel WP19 и всичко за телефона с най-голямата батерия в света
Телефонът, който устоя 94 дни с едно зареждане

Най-голямата батерия в телефон

Ако въпреки всичко проблемите не престават оттатък интервала, препоръчан от Apple, e най-добре да занесем телефона си в оторизиран сервиз за диагностика и да разберем дали казусът не е другаде. 
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР