Нерядко се съобщава за случаи, когато мъжките и женски двойки

...
Нерядко се съобщава за случаи, когато мъжките и женски двойки
Коментари Харесай

Ранено женско куче се оказа на релсите. Ето как неин верен приятел я пазеше от идващите влакове

Нерядко се оповестява за случаи, когато мъжките и женски двойки животни демонстрират изключителна обвързаност на едно към друго. Те не се отделят, подпомагайки си взаимно в сложни обстановки, разделят храната си даже, когато тя е оскъдна…Можем ли да назовем това любов? Или тя е присъща единствено на хората? Преценете това въз основата на преживелица в Задкарпатието, на която е бил очевидец украинецът Малофеев. Влак контузва тежко женско куче и то остава да лежи безпомощно сред релсите. Но нейният приятел – едно самоотвержено мъжко куче остава при ранената си „ обичана “ дни наред, топлейки я с тялото си.

Любовта се оказва по-силна и от инстинкта за самозапазване защото „ мъжкарят “ не изоставя „ своята „ дама “ даже, когато върху двамата връхлитат поредно големите влакови композиции, изглеждащи в очите им като унищожителни чудовища! Опитът на Малофеев да извади животните от междурелсовото пространство, когато вижда да се задава следващия трен, са безуспешни…

Верният охранител пази своята ранена другарка с недвусмислено ръмжене и зъбене! После двете животни привеждат глави и остават притиснати едно към друго и към земята, до момента в който „ чудовището “ профучава над тях!

Накрая, въпреки всичко, животните се оказват на безвредно място, подслонени и нахранени от състрадателни хора!

 Ранено женско куче се оказа на релсите. Ето по какъв начин неин правилен другар я пазеше от идващите влакове

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР