Неприятностите в отбора на ЦСКА не са приключили. След като

...
Неприятностите в отбора на ЦСКА не са приключили. След като
Коментари Харесай

Нови сериозни проблеми застигнаха ЦСКА

Неприятностите в тима на ЦСКА не са завършили. След като Тибо Вион получи тежка травма, заради която ще се наложи интервенция и ще отсъства от терените за 2-3 месеца, в този момент стана ясно, че нападателят Бисмарк Чарлз също има сериозна контузия, която ще наложи хирургическа намеса.

Ганаецът беше изваден в последния миг от групата за мача с Виктория Пилзен (3:0) поради проблем с менискуса. Очаква се след интервенцията той да почива към месец.

Другият проблем за ЦСКА е обвързван с Георги Йомов. Националът е отвън групата на „ алените “ за днешния мач с Черно море. Офанзивният футболист е с вирусно заболяване, поради което е останал в София и не е отпътувал с тима за Варна.

Столичани се надяват, че внукът на легендата на Левски Тодор Барзов ще може да бъде употребен в мачовете след паузата за националните тимове. Не е ясно обаче дали Йомов ще може да помогне на „ лъвовете “ за международните квалификации с Италия (2 септември) и Литва (5 септември), както и за контролата с Грузия (8 септември).
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР