Неприятната ситуация се е разиграла във Велико Търново.На паркинга на

...
Неприятната ситуация се е разиграла във Велико Търново.На паркинга на
Коментари Харесай

Паркиран автомобил тръгна сам - замалко да сгази млад мъж СНИМКА

Неприятната обстановка се е разиграла във Велико Търново.

На паркинга на европейска верига магазини за принадлежности, принадлежности, както и материали за строителството, водач е паркирал автомобила си, като го е оставил на " свободна " скорост, а по всяка възможност не задействал и ръчната спирачка, и го е заключил. През това време на въпросното място е имало млад мъж, който е полагал маркировка на паркинга.

Возилото тръгнало обратно и за малко да премаже младото момче. Колегата му, с който били на мястото, извикал на момчето да се реалокира. За случая споделя Петя Бабачева. В обществената мрежа Facebook тя написа, че мъжът й също се притекал на помощ и са съумели да спрат потеглилия автомобил. " Ако не бяха спрели колата, можеше да излезе на основния път София-Варна ", написа дамата и добавя: 

" В първия миг дори не осъзнахме, че колата е без водач. Решихме, че излиза обратно и се развикахме, не вижда ли индивида... добре че момчето отскочи и тримата съумяха да я изтикат на равното. "

" Дано водачът внимава повече идващият път и ние всички да не бързаме толкоз, а да внимаваме като караме и паркираме! ", заключи Петя Бабачева.

Шофьори, не е проблем да оставяте колите си на скорост, само че не забравяйте изцяло за ръчната спирачка. Тя се употребява след паркиране тук-там с по-големи наклони, а регулярното й потребление не разрешава така наречен клеясване на жилата.

Ето какво гласят част от мненията под обявата:

" Ще да е бил от оня вид къде не дърпат ръчната, щото да не замръзне... ", написа Георги.

" Добър край, само че би трябвало повече хора да прочетат и да внимават! ", разяснява Дида.

А Красимир е леко изумен - какво прави този вид профилиран превоз там. " Със служебната кола на пазар. Ще купуват тв приемник за някой в ареста? ", гласи неговият коментар.

Снимка от мястото на събитието: 

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР